Golden Visa in Spain 0
Golden Visa in Spain 1

Golden Visa

Sinds 2013 biedt Spanje het Golden Visa-programma aan voor een investering vanaf € 500.000 in onroerend goed.

Golden visa

De investering

Het meest gebruikelijke is om een investering van minimaal € 500.000 in onroerend goed te doen. Dit kan dus in elk type onroerend goed zijn (residentieel, commercieel, leegstaand terrein, parkeerplaatsen, etc.). De investering kan uit meerdere kleinere investeringen bestaan en zodra het totaal van € 500.000 is bereikt, komt u mogelijk in aanmerking voor een Golden Visa.

Ingezetene status

De Golden Visa kan een onbeperkt aantal keren worden verlengd als u uw investering behoudt. Na 5 jaar onder de Golden Visa-status kunt u de status van permanente ingezetene verkrijgen, wat betekent dat u de investering niet hoeft te behouden om uw verblijfsstatus te behouden. U kunt dan ook een wijziging van ingezetenschap aanvragen bij een ander EU-land.

Ontvang vandaag nog een Golden Visa!

Neem contact op met Lexington Realty voor meer informatie over de Golden Visa en een investering in onroerend goed.